Werkplaats

De Witte Smid werkplaatsen

Bij De Witte Smid kun je terecht voor aanhangwagens, trailers en accessoires. In het oosten van Nederland, maar ook in de rest van het land zijn wij in ons 100-jarig bestaan uitgegroeid tot een heus begrip. Naast dat je bij ons aanhangwagens kunt kopen en huren, kun je ook terecht op onze werkplaatsen. 

In onze werkplaatsen kunnen wij aanhangwagens, paardentrailers en andere vervoersmiddelen keuren, onderhouden en repareren wanneer nodig. De werkplaatsen van De Witte Smid zijn uitgebreid ingericht en onze mensen zijn echte vakspecialisten. Alle reparaties worden volgens de erkende richtlijnen uitgevoerd. Op de 5 vestigingen van ons gerenommeerde bedrijf staan kwaliteit en service centraal. Heb je een probleem met jouw aanhangwagen of paardentrailer? Dan staan we graag voor je klaar om deze met vakkundige hand van onderhoud of reparatie te voorzien.

Onze monteurs hebben zich door de jaren heen sterk gespecialiseerd en volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van aanhangwagens.

Voor meer informatie over het onderhoud van aanhangwagens en trailers, zie onze onderhoud pagina.

werkplaats De Witte Smid

 

De Witte Smid mobiele werkplaats

Met onze mobiele werkplaats kunnen we je de tijd, moeite en kosten besparen om jouw aanhangwagens of paardentrailers te verplaatsen. Profiteer van de mobiele werkplaats van De Witte Smid. Voortaan kun je jouw aanhangwagens op elke locatie laten onderhouden. Zo geniet je van service en kwaliteit waar en wanneer je maar wil. Deskundige monteurs repareren direct en voeren zelfs DWS keuringen bij jouw aanhangwagen uit. Door het gebruik van de mobiele werkplaats, kunnen meerdere wagens in één keer worden nagekeken. Handig wanneer jouw bedrijf over meerdere aanhangwagens beschikt, of voor maneges die over meerdere paardentrailers beschikken!

Ook op onze mobiele werkplaats kun je uitgaan van de service en kwaliteit die je van ons gewend bent.

Voor meer informatie of een afspraak kunt je contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0575 - 43 12 04.

Voor meer informatie over onze mobiele werkplaats, zie onze onderhoud pagina.

 

Lees meer over onderhoudTERUG NAAR BOVEN