Betalen

Betalen op onze webshop gaat via Pay.nl. Deze service biedt jou een gegarandeerde veilige betaling.
Je kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties, namelijk: iDEAL, Visa/Mastercard, Bancontact Mistercash, Achteraf betalen (Billink) en Paypal. Bij iDEAL kun je jouw bank aanvinken om zo de betaling snel en veilig te laten verlopen. Je ontvangt na je bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer je jouw artikelen thuis mag verwachten.

iDEAL 
Deze betaalmethode is mogelijk voor rekeninghouders van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS, ASN Bank, Regiobank, Triodos, van Lanschot, Knab, Bunq, Moneyou en Svenska Handelsbanken. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Visa/Mastercard
Simpel en snel betalen via jouw eigen creditcard. Wel zo fijn! Vaak zijn de bestelde goederen hiermee ook nog extra verzekerd! 

Bancontact Mister Cash
Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

Achteraf betalen
Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van jouw aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is jouw bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening.

Je ontvangt vervolgens namens Billink de factuur, welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van jouw betaling.
Zorg ervoor dat je de factuur op het rekening nummer van Billink overmaakt en niet op ons rekeningnummer. 
Deze dienst is voor jou als klant helemaal gratis! 

PayPal
Heb je een PayPal account? Dan is betalen met PayPal snel en simpel! Heb je nog geen aacount? Dan kun je deze op de website van PayPal aanmaken. 


TERUG NAAR BOVEN