Verhuur - Podiumwagen & beurswagen

Wanneer je een presentatie bij een evenement hebt of een optreden met een live band, kan het handig zijn om een podiumwagen te huren. Mocht het gaan regenen, dan blijft behalve de band of presentator ook uw dure geluidsapparatuur droog. En niemand zit te wachten op permanente waterschade!

De podiumwagen zelf is 585 cm lang en 200 cm breed en die ruimte zal bijna worden verdubbeld naar bijna 6 x 4 meter breed zodra de onder- en bovenklep open worden gezet. Hierbij dient de onderkant als extra vloer en de bovenklep als extra luifel.

Daarnaast hebben wij een beurswagen in de verhuur. Zo kan je, zonder een groot bedrag voor een eigen beursstand uit te moeten geven, toch jouw bedrijf promoten op een beurs. Door middel van banners, folders en flyers kan je deze beurswagen zeker jouw eigen huisstijl meegeven. Voor een redelijke prijs kun je zo ontzettend veel uit het huren van een beurswagen halen!

Heb je vragen over de verhuur of wil je een podiumwagen of beurswagen huren, neem dan contact met ons op!

Huurtarieven

Via onderstaand PDF-bestand kun je de actuele huurtarieven per aanhanger bekijken. Ook de huurtarieven voor het huren van de podium- en beurswagens vind je hierin terug.


Huurtarieven De Witte Smid


Podiumwagen - Warnsveld

Type Podiumwagen
Afmetingen 585 x 200 cm (uit te klappen naar 585 x 400 cm)
Vloerhoogte ca. 67 cm
Hoogte binnenkant wagen ca. 256 cm
Hoogte voorste deel onder de klep 228 cm
Dissel lengte 155 cm
Maximum gewicht 2.700 kg
Ledig gewicht 890 kg
Netto laadvermogen 1.810 kg
Geremd Ja
Rijbewijs BE
Uitvoering

De podiumwagen wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald in een straal van circa 30 km van Warnsveld. Grotere rij afstanden vanaf Warnsveld zijn ook mogelijk na overleg met ons. Gezien het feit dat voor de opbouw van deze podiumwagen enige vaardigheid is vereist, zijn er voor dit type aanhangwagen andere huurvoorwaarden van toepassing dan met een gewone standaard aanhangwagen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vestiging Warnsveld


Contact


Beurswagen - Warnsveld

Type Beurswagen
Uitvoering Voor beurzen verhuren wij een beurswagen. Het geeft je de mogelijkheid om op locatie professioneel jouw bedrijf of product te promoten. De wagen is voorzien van een koelkast, aggregaat, verlichting, kliklijsten voor posters / leaflets. Tevens zijn er diverse zeilen om de aanhangwagen verder af te werken. Neem contact op voor meer informatie.
Vestiging Warnsveld


ContactFoto's

Hieronder vind je voorbeelden van het gebruik van speciaal transport.

Schamelwagen dient als podium voor de huldiging van schaatsers in Thialf Heerenveen.

Kerstman met arreslee op aanhangwagen achter de lijnbus


TERUG NAAR BOVEN