FAQ

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen. Als jouw vraag er niet tussenstaat kun je altijd contact met ons opnemen.

Welke producten kan ik bij jullie kopen?

Hoewel wij voornamelijk aanhangwagens verkopen, kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld paardentrailers, verkoopwagens, onderdelen, accessoires en speciaalbouw. Hieronder vind je een overzicht van de categorieën waarin wij producten verkopen. Heb je vragen over producten of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op!


Ik heb een aanhangwagen op maat nodig. Kunnen jullie die maken?

Jazeker! Bij onze productie in Raalte hebben wij Europese goedkeuring om zelf aanhangwagens te bouwen en te leveren. Binnen onze speciaalbouwafdeling zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wij bouwen alles dat in fabrieken niet wordt gebouwd. Ideaal dus bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf actief is rondom infrastructuur en je vaak groot materiaal van A naar B moet vervoeren. Wij produceren o.a. aanhangwagens, transporters, schamelwagens en opbouw van truckjes op maat. Bekijk onze pagina over speciaalbouw voor meer informatie.


Ik heb sporadisch of eenmalig een aanhangwagen of trailer nodig. Kan ik deze bij jullie huren?

Naast dat wij aanhangwagens en trailers verkopen, kun je deze ook bij ons huren. Zo hoef je niet direct tot een grote aankoop over te gaan wanneer je de aanhangwagen niet regelmatig nodig hebt. Lees meer hierover op deze pagina.


Verkopen jullie ook tweedehands aanhangwagens?

Veel aanhangwagens en trailers zijn na gebruik nog zeker geschikt voor een tweede ronde. Daarom verkopen wij ook occasions. Een overzicht van de actuele occasions vind je hier


Ik heb vragen over wetten en regelgevingen. Kunnen jullie mij daar meer over vertellen?

Wij kunnen je hier alles over vertellen. In onze kennisbank vind je wellicht het antwoord dat je zoekt. Daarnaast kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je hier vragen over hebt.


Ik wil mijn aanhangwagen verkopen. Kan dit via jullie?

Wij spelen graag een rol in de bemiddeling bij de verkoop van jouw aanhangwagen of trailer. Zo ben je er zeker van een goedlopend verkoopproces. Neem hiervoor contact met ons op.

 


TERUG NAAR BOVEN