Verhuur van onze aanhangwagens

Heb je een aanhangwagen nodig, maar alleen voor een korte periode? Of gebruik je maar af en toe een aanhangwagen? Dan is het huren van een aanhangwagen waarschijnlijk een goed idee! Op deze pagina vind je alle soorten aanhangwagens en trailers die je bij ons kunt huren. Wij verhuren aanhangwagens in vele soorten en maten, zodat je precies dat vindt wat je nodig hebt.

Kies jouw aanhangwagen

Hieronder vind je een overzicht van de aanhangwagens en trailers die je bij ons kunt huren. Heb je vragen of wil je meer weten over onze verhuurservice, neem dan gerust contact met ons op! In onze kennisbank vind je daarnaast vele tips over het rijden met een aanhangwagen, regels in het buitenland en nog veel meer.

 

Open of gesloten aanhangwagen

Even snel een open (bakwagen) of gesloten aanhangwagen huren, dat kan natuurlijk ook bij De Witte Smid. Al onze vestigingen in Overijssel en Gelderland hebben standaard deze types aanhangwagens in de verhuur. Neem gerust contact met ons op per telefoon om een aanhangwagen te reserveren.

Bekijk open of gesloten aanhangwagen verhuur


Autotransporter

Soms kan eenmalig autotranspport gewenst zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een schadeauto wil kopen en repareren, een auto met kapotte motor koopt of een auto naar de automarkt wil brengen. In deze gevallen kun je bij De Witte Smid snel en eenvoudig een autotransporter huren. De verhuur is snel voor je geregeld!

Bekijk autotransporter verhuur


Machinetransporter

De machinetransporter is meer voor het vervoeren van een minikraan, hoogwerker of zitmaaier. Vaak hebben deze machines een kleine bodemvrijheid.
De voordelen van een machinetransporter zijn de lage laadvloer en de dichte vloer. Soms zijn ze ook kantelbaar. Lees meer via onderstaande link!

Bekijk machinetransporter verhuur


Motortrailer

Het huren van een motortrailer is ideaal wanneer je in de zomervakantie meerdere motoren naar de plaats van bestemming wil vervoeren. Door het apart vervoeren van de motoren bespaar je gald, benzine, tol en eventuele vignetkosten. Meer informatie vind je via onderstaande link.

Bekijk motortrailer verhuur


Paardentrailer

Een paardentrailer huren komt geregeld voor bij mensen die wel paarden hebben maar er geen evenementen mee rijden. Het aanschaffen van een paardentrailer van goede kwaliteit staat dan niet in verhouding tot de frequentie waarin deze gebruikt zal worden. In zo'n situatie is het handig en een stuk goedkoper om een paardentrailer te huren.

Bekijk paardentrailer verhuur


Veetrailer

Een veetrailer is een trailer die speciaal gemaakt is voor het vervoer van vee. Deze is dus lager dan een paardentrailer. 

Een veetrailer huren kan handig zijn om bijvoorbeel schapen mee te vervoeren naar een ander weiland verderop gelegen. Het huren van een veetrailer is eenvoudig geregeld bij de Witte Smid. Bekijk de veetrailers via de link hieronder.

Bekijk veetrailer verhuur


Koelwagen

Een koelwagen huren kan zeer praktisch zijn voor cateringbedrijven die eten en drinken op locatie moeten verzorgen. Maar ook wanneer je thuis een BBQ-feestje geeft kan een koelwagen huren een fijne oplossing zijn. In de koelwagen kun je gemakkelijk je vlees en dranken koel houden, zodat je niet hoeft te slepen met meerdere koelkasten.

Bekijk koelwagen verhuur


Boottrailer

Een boot vervoeren die je bijvoorbeeld hebt opgeknapt is een hele klus. Je wil dan zeker niet het risico lopen dat er tijdens het transport wat mis gaat.

Een professioneel transportbedrijf inhuren is niet goedkoop. Afhankelijk van de afmetingen van de boot kun je ook een boottrailer huren bij De Witte Smid, om de boot zelf te vervoeren. Voor meer informatie en onze boottrailers, zie de link hieronder!

Bekijk boottrailer verhuur

 


BE-oplegger

Een BE-oplegger biedt de mogelijkheid om meerdere auto's ineens te vervoeren. Ook kunnen zware machines en zware landbouwvoertuigen vervoerd worden met onze BE-combinatie dieplaad-oplegger. Bekijk via onderstaande link de verschillende modellen BE-opleggers die je bij ons kunt huren!

Bekijk BE-oplegger verhuur

 


Bagagewagen

Tijdens de zomervakantie is een bagagewagen de perfecte aanhangwagen om bijvoorbeeld een tent en andere vakantiespullen in mee te nemen.

Met een fietsendrager erop gemonteerd kun je met onze bagagewagen zelfs een aantal fietsen of mountainbikes meenemen naar bestemming.

Bekijk bagagewagen verhuur

 


Podium- en beurswagen

Een paar dagen naar een beurs of een evenement om je bedrijf te promoten? Dan kan het huren van een podiumwagen of beurswagen de oplossing bieden.

Hiermee kan je snel en doeltreffend jouw bedrijf promoten en na afloop is het opruimen ook snel gedaan.

Bekijk podium- en beurswagen verhuur


Kassawagen

Een kassawagen huren voor een evenement, bijvoorbeeld voor de verkoop van kaartjes, ook dat kan bij de Witte Smid.  Wij bieden je een tijdelijke oplossing voor ook de wat minder bekende aanhangwagens die alleen in specifieke situaties gewenst zijn.

Bekijk kassawagen verhuur


Glaswagen

Wanneer je een keer of enkele keren glasplaten of kozijnen moet vervoeren, is het handig dat je een kozijnbokwagen / glaswagen kunt huren. Via de link hieronder lees je meer over de mogelijkheden!

Bekijk glaswagen verhuur

 

 

Vervoer op maat

In verschillende situaties heb je een ander soort aanhangwagen nodig. Voor het vervoeren van motoren raden wij bijvoorbeeld de motortrailer aan. Ga je op vakantie en heb je extra bagageruimte nodig? Kies dan voor onze bagagewagen. Maar zeker ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld lange aanhangers voor lange lading tot 8 meter. Bekijk ons assortiment voor ons complete aanbod van aanhangwagens!

Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw vervoerklus soepel verloopt. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je te adviseren.

 

Prijzen

Via onderstaand PDF-bestand kun je de actuele verhuurprijzen per aanhangwagen/trailer bekijken. Heb je vragen over de prijzen of wil je een van onze aanhangwagens of trailers huren? Neem dan contact met ons op!

           

Huurtarieven 2023                                              Huurtarieven BE-opleggers 2023

Reserveren

Om zeker te zijn van vervoer, raden we je aan om van tevoren jouw gekozen vervoersmiddel bij ons te reserveren. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer van de betreffende vestiging.

Van tevoren dien je de volgende zaken te regelen:

  • Voor aanhangwagens met een maximum gewicht tot 750 kg: een lange witte kentekenplaat
  • Het controleren van de contactdoos i.v.m. de verlichting

TERUG NAAR BOVEN