Advies

 

Een aanhangwagen oplossing voor iedereen

Wanneer je een aanhangwagen koopt of huurt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je precies dat in huis haalt wat je nodig hebt. Daarom gaan wij bij De Witte Smid verder dan alleen het verkopen of verhuren van onze producten. Want bij ons koop je niet gewoon een aanhangwagen. Bij ons koop je zekerheid. Naast dat wij alleen maar degelijke producten in ons assortiment bieden, zorgen wij ervoor dat je die degelijkheid ten volle kan benutten. Daarom denken we met je mee, en adviseren wij jou uitgebreid in jouw situatie. Als het nodig blijkt, draaien we onze handen er niet voor om (of ja, in de praktijk waarschijnlijk wel) om voor jou een aanhangwagen of trailer op maat te produceren. Zo vertrek je hier echt alleen maar met een product dat precies past bij jouw wensen. Of je nu een groot bedrijf runt waarvoor je veel goederen moet vervoeren, dieren van A naar B wil brengen of een aanhangwagen nodig hebt voor het herinrichten van je tuin. Voor elke vraag bieden wij een oplossing.


Bekijk ons aanbod


De Witte Smid advies

 

De Witte Smid advies

Persoonlijk advies

Wanneer je een specifeke vraag hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Heb je een groter vraagstuk of wil je geheel geïnformeerd worden over welke aanhangwagen of trailer bij jouw situatie past? Maak dan een afspraak met ons. We kunnen je ter plekke verschillende aanhangwagens of trailers laten zien.

Ook op onze website vind je misschien de informatie die je zoekt. Bekijk bijvoorbeeld eens de vragen en antwoorden onder FAQ, of neem een kijkje in onze kennisbank. Hier vind je advies over vele uiteenlopende onderwerpen.

 


Maak een afspraak

 

 


TERUG NAAR BOVEN