Verhuur - Bagagewagen

Bij De Witte Smid kun je een bagagewagen huren voor een korte of lange periode. Op al onze vestigingen hebben wij diverse bagagewagens beschikbaar voor verhuur. 

Wil je in de zomervakantie een bagagewagen huren? Dan dient deze van te voren gereserveerd te worden. Neem hiervoor contact met ons op of vul direct het reserveringsformulier in. Deze vind je rechts op deze pagina. Probeer vroegtijdig de bagagewagen te reserveren, dan weet je zeker dat je deze kunt huren tijdens de gewenste periode!

Voordat wij onze bagagewagens verhuren, zorgen wij er altijd voor dat deze in optimale conditie verkeren met een technische inspectie in onze werkplaats. Zo weet je zeker dat jij veilig de weg op kunt!

Hieronder vind je een overzicht van de bagagewagens die je bij ons kunt huren. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen

Via onderstaand PDF-bestand kun je de actuele huurtarieven bekijken. Ook de prijzen voor het huren van onze bagagewagens vind je hierin terug.

Onderstaand vind je eveneens de huurvoorwaarden die bij De Witte Smid van toepassing zijn. Wil je een bagagewagen huren? Vul dan ons reserveringsformulier in en verstuur deze naar ons via e-mail of post.

 


Huurtarieven Bagagewagens 2024

Huurvoorwaarden bagagewagens 2024

Reserveringsformulier
 

 

 


Bagagewagen GT-500 - Warnsveld

Type Bagagewagen
Afmetingen 180 x 101 x 48 cm
Uitvoering Standaard bagagewagen (type GT500)
Vestiging Warnsveld (model onder voorbehoud)


Contact


Bagagewagen GT500 groot - Warnsveld

Type Bagagewagen
Afmetingen 181 x 101 x 83 cm
Uitvoering Grote bagagewagen (type GT500)
Vestiging Warnsveld

Contact

 


TERUG NAAR BOVEN