Over ons

De Witte Smid is in 1920 opgericht. Toen uiteraard nog niet op het gebied van aanhangwagens, maar als echte landbouwsmederij. De eerste generatie binnen De Witte Smid specialiseerde zich in het aanbrengen van hoefbeslag bij paarden, het maken van hoepels om wagenwielen en het repareren van allerlei landbouwwerktuigen.


Generaties

Terwijl de generaties elkaar opvolgden, groeide het bedrijf mee met de tijd. De generatie hoefbeslag maakte plek voor een nieuwe generatie, die zich focuste op aanhangwagens voor paarden en tractoren van landbouwers. Wij, de derde generatie van De Witte smid, hebben ons gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van aanhangwagens en trailers en alles wat daarmee te maken heeft. Voornamelijk aan bedrijven, maar ook consumenten zijn tevreden met onze service en producten.


Meer over onze geschiedenis

Vestigingen

Ondertussen hebben we vijf vestigingen in het oosten van het land. We zitten in Warnsveld, Hengelo, Arnhem, Raalte, en Aalten. Onze klanten komen vanuit het hele land naar de verschillende vestigingen. Omdat wij goede banden hebben met hoogwaardige leveranciers, weten onze klanten dat ze altijd worden voorzien van de beste service en het beste materiaal.


Bekijk alle vestigingen
Vestiging Warnsveld

 


Persoonlijk en lekker duidelijk

Zo werken wij, en dat is precies wat ons bijzonder maakt. We houden niet van poespas en helpen jou op een praktische manier bij het vinden van het perfecte vervoersmiddel. Of je nu autohandelaar, hovenier, tegelzetter, timmerman of veehandelaar bent: wij hebben alles in huis om jou van het prefecte vervoersmiddel te voorzien. Zit jouw oplossing niet on ons assortiment, dan maken we er een op maat. Onze mensen zijn echte specialisten die weten wat we in huis hebben en de ervaring hebben om iedereen, in elke situatie de juiste oplossing te bieden. We drinken graag een kopje koffie met je terwijl we je adviseren in jouw aanhangwagen vraag.


Neem contact op

 


Ons aanbod

Zoals je weet, verkopen we aanhangers. Maar we doen meer. Zo kun je ook bij ons terecht voor het huren van aanhangwagens en reguliere onderhoudsbeurten, waarbij ook onderhoudscontracten mogelijk zijn. Wij kunnen je alles vertellen over hoe je je aanhangwagen het beste onderhoudt en voeren reparaties uit waar nodig. Daarnaast kun je via onze webshop losse onderdelen en accessoires kopen voor jouw aanhangwagen of trailer.

Bij ons kun je terecht voor:


Bekijk ons assortiment

TERUG NAAR BOVEN