Speciaalbouw

Soms heb je een maatwerk aanhangwagen nodig voor een specifieke taak. Bijvoorbeeld wanneer je bijzondere waren vervoert of extra beveiliging nodig hebt op of rondom jouw aanhangwagen. In zo’n geval kan speciaalbouw de oplossing bieden. We maken bij De Witte Smid dan een aanhangwagen speciaal voor jou op maat, zodat je precies dat krijgt wat je nodig hebt! Zo vind je altijd een aanhangwagen op maat voor jouw situatie. Bekijk hieronder een aantal opties of laat je adviseren door onze vakmensen.

Wico Langzaamverkeer Speciaalbouw

Langzaamverkeer speciaalbouw aanhangwagens zijn aanhangers die aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Denk hierbij aan een aanhanger met een as die 7 ton aan gewicht kan dragen of speciale kipwagen voor op het bedrijf speciaal volgens jouw eigen wensen gemaakt.

Wico Intern Transport Speciaalbouw

Intern transport aanhangwagens zijn aanhangers geschikt voor het vervoeren van diverse goederen intern, dus op het werkterrein van een bedrijf zelf.

Wico Overig Speciaalbouw

Mochten de aanhangwagens uit het standaard programma niet helemaal voldoen aan jouw eisen? Dan maken wij in onze werkplaats ook 'speciale' aanhangwagens of constructies geheel naar wens van de klant. Jouw wensen en onze jarenlange kennis en ervaring worden besproken, zodat een eindproduct wordt gebouwd die voor de gewenste doeleinden te gebruiken is.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aanBandenlabel alle banden programma Wico

TERUG NAAR BOVEN