Je aanhangwagen verzekeren

Wanneer je een aanhangwagen hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze goed verzekerd is. Je denkt er waarschijnlijk liever niet over na, maar risico’s als diefstal en schade zitten in een kleine hoek. Denk aan schade door storm, brand, slippen, botsen of diefstal wanneer je even de aanhangwagen uit het oog verliest. Gebeurt dit, dan kun je beter goed verzekerd zijn!

Risicovolle situaties

Rijden met een aanhangwagen brengt meer risico’s met zich mee dan wanneer je zonder extra lading in je auto rijdt. Of je je paarden in een paardentrailer vervoert, je aanhanger meeneemt op vakantie of je aanhanger zakelijk gebruikt: je wil in elk geval goed verzekerd zijn.

Verzekerd bij De Witte Smid

Bij De Witte Smid bieden wij een eigen verzekering aan op maat. Onze speciale aanhangwagenverzekering is opgesteld in samenwerking met experts, die veel relevante kennis en ervaring hebben. Kies je voor De Witte Smid aanhangwagenverzekering, dan geniet je van volwaardige dekking in Europa en in landen rond de Middellandse zee. Je kunt ervoor kiezen om eventuele toebehoren mee te verzekeren en ontvangt vergoeding voor een eventuele tijdelijke vervangende aanhangwagen.

Zelf maatregelen nemen

Naast het afsluiten van een goede aanhangwagenverzekering, is het ook belangrijk dat je zelf de nodige maatregelen neemt tegen diefstal. Zo stellen wij het gebruik van een koppelingsslot verplicht en dien je aanhangwagens met een waarde boven de €12.500,- te voorzien van een goedgekeurde wielklem wanneer je deze buiten een bewaakte stalling plaatst.

Jouw premie

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een aanhangwagenverzekering. Ben je benieuwd naar jouw premie wanneer je bij ons je aanhangwagenverzekering afsluit? Neem contact met ons op en voorzie ons van de onderstaande gegevens, dan ontvang je een voorstel van ons!

• Je naam
• Je e-mailadres
• Kenteken aanhangwagen
• Als de aanhangwagen geen kenteken heeft; het chassisnummer
• Merk
• Bouwjaar
• Cataloguswaarde

 


TERUG NAAR BOVEN