Controleer de laspunten bij de aanschaf van een aanhangwagen

Ben je op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? Let dan goed op de laspunten! Slecht ingebrande laspunten kunnen namelijk scheuren. Controleer dus goed of de laspunten van het chassis mooi en niet slordig gelegd zijn. Helaas gebeurt het nog wel eens dat mensen elders een aanhangwagen kopen, waarna zij hier veel werk aan hebben door slecht ingebrande laspunten. Zorg er daarom altijd voor dat je de laspunten van jouw aanhangwagen goed controleert.

Jouw aanhangwagen 100% in orde

Wanneer je jouw aanhangwagen bij De Witte Smid aanschaft, kun je er zeker van zijn dat de aanhangwagen van goed laswerk is voorzien. Wij leveren namelijk aanhangwagens van kwalitetieve merken, maar produceren ook zelf aanhangwagens. Onze specialisten zijn goed opgeleid op het gebied van lassen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de laspunten van jouw aanhangwagen. We laten je graag zien waar wij rekening mee houden en hoe wij onze expertise optimaal inzetten.

Extra aandacht voor de laspunten

Bij Henra, een merk waar De Witte Smid officieel dealer is, wordt er in de fabriek specifiek extra aandacht besteed aan het lassen van de chassis. Zo kun je met een gerust hart langdurig gebruik maken van de hoge kwaliteit van de aanhangwagen.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten of breng een bezoek aan één van onze vestigingen.

Neem direct contact op


TERUG NAAR BOVEN