2 paards Sirius met zadelkamer en klep/deursysteem

Gepubliceerd op October 26, 2023

Verkocht op 26/10/2023 door de vestiging Warnsveld.

Informatie

De Sirius paardentrailer biedt een scala aan voordelen. Om te beginnen is de voorzijde van de trailer bijzonder ruim, waardoor het paard voldoende hoofdruimte heeft. Daarnaast is er in de voorste gedeelte van de trailer ook voldoende ruimte voor de ruiter of verzorger. In geval van onverwachte situaties, zoals wanneer het paard schrikt, kan de ruiter of verzorger snel en gemakkelijk via de grote verzorgingsdeur de trailer verlaten.

De trailer beschikt tevens over een ruime zadelkamer met een royale toegangsdeur en een uitklapbare zadelsteun, waardoor alle benodigde ruimte beschikbaar is om het zadel op te bergen. De laadklep is uitgerust met gasveren en kan ook als deur dienen, waardoor de trailer extra veelzijdig is.

Een opvallend kenmerk is de doordachte ventilatie; lucht stroomt van achteren de trailer binnen en verlaat deze weer via de uitzetramen aan de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat, zelfs wanneer je stilstaat, er geen dampen in de trailer komen, wat de veiligheid en het comfort van de paarden bevordert.

Specificaties
Sirius S75 alu
2 paards trailer
340x171x245cm
Sirius aluminium 2 paards trailer

Sirius 2 paards trailer met zadelkamer

Zadelkamer Sirius S75 2 paards trailer

Klep deursysteem Sirius 2 paards trailer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN