Wij hebben een nieuwe website!

Gepubliceerd op October 13, 2021

Het is zover: onze nieuwe website is live! We bieden al jarenlang onze producten en diensten aan via onze website en vonden dat het tijd was voor een compleet vernieuwde omgeving. Wij gaan in onze diensten en producten natuurlijk altijd met de tijd mee, en daarbij mocht onze website natuurlijk niet achterblijven.

Producten in een nieuw jasje

Aan onze producten hebben we natuurlijk niks gewijzigd: je kunt bij ons nog steeds terecht voor o.a. aanhangwagens en trailers van de beste kwaliteit! Wel is het nu nog gemakkelijker om door de verschillende categorieën en producten te bladeren en zo precies de transportoplossing te vinden die bij jou past.

Uitgebreide kennisbank

Wil je meer informatie rondom alle producten die wij aanbieden? Neem dan eens een kijkje in onze vernieuwde en aangevulde kennisbank. Hier lees je alles over het beladen van je aanhangwagen, technische eisen, maximum massa en nog veel meer. Als echte specialisten op het gebied van aanhangwagens en trailers delen we graag onze kennis met jou, zodat je precies weet waar je op moet letten wanneer je jouw aanhangwagen of trailer gebruikt.

Jubileumjaar

Het is je misschien opgevallen dat de lancering van onze nieuwe website gepaard gaat met de viering van ons 100-jarig bestaan. Om dat te vieren, staan we via onze nieuwe website stil bij de geschiedenis rondom De Witte Smid. Op deze pagina vind je ons verhaal van door de tijd heen.

Contact

Heb je vragen over onze nieuwe website, wil je meer weten over onze producten/diensten of wil je ons gewoon even een complimentje geven over de nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je, naast op onze website, graag terug op een van onze locaties!

TERUG NAAR BOVEN