Nieuw model van Henra; de XXL gesloten bakwagen

Gepubliceerd op October 13, 2021

De Henra gesloten bakwagen is speciaal ontwikkeld voor de professionele eindgebruiker en dus voor intensief gebruik. Henra doet daarom geen concessies aan de kwaliteit. Dit zorgt voor een langere levensduur en grote gebruiksvriendelijkheid.

De XXL gesloten bakwagen heeft afgeronde hoeken voor een lage luchtweerstand, schuim/polyester wanden, welke geschikt zijn voor belettering, gelast stalen achter kader, een zelfdragend chassis met koker ondersteuning, RVS hangen sluitwerk en natuurlijk voldoende stevige vastbind mogelijkheden welke in de vloer verzonken zijn.

Eindgebruikers geven aan tevreden te zijn over de gesloten bakwagen en hebben gevraagd of wij grotere afmetingen kunnen leveren. Inmiddels kunnen wij mededelen dat de XXL gesloten bakwagen in een nieuwe lengte, breedte en hoogte leverbaar is, naast de huidige lengte, breedte en hoogte maten welke ook onderling met de oude afmetingen te combineren zijn. De nieuwe lengtemaat is 365 cm, de nieuwe breedte maat 183 cm, de nieuwe hoogte maat 220 cm en het nieuwe gewicht maximaal 3500 kg.

De XXL gesloten bakwagen is leverbaar in tandem en tridem (465 cm). Optioneel is onder andere een oprijklep, een zijdeur, alsmede een extra zwaar neuswiel.

Wil je meer weten over de Henra XXL gesloten bakwagen? Informeer er naar bij één van onze Witte Smid vestigingen.

 

TERUG NAAR BOVEN