De Witte Smid in Raalte verhuist naar een nieuwe locatie

Gepubliceerd op April 17, 2023

De Witte Smid in Raalte verhuist naar een nieuwe locatie. Het huidige pand aan de Zompstraat 10 wordt verruild voor de Lumenstraat 1, ook in Raalte. Houd er rekening mee dat de vestiging in Raalte van 24 april t/m 05 mei gesloten zal zijn vanwege de verhuizing.

Op zoek naar een nieuwe locatie
Het huidige pand werd gehuurd sinds 2001, maar de eigenaar van de grond heeft plannen voor iets anders en dus moest De Witte Smid op zoek naar een nieuwe locatie. Na een zoektocht naar bestaande panden in de omgeving, werd besloten dat nieuwbouw de enige oplossing was. Gelukkig werd er een geschikte plek gevonden, op slechts twee straten afstand.


Ruimer en duurzamer

Bij het ontwerp van het nieuwe pand was extra ruimte het belangrijkste aandachtspunt. De werkplekken zijn nu veel ruimer opgezet en ook de halffabricaten kunnen straks binnen worden opgeslagen. Bovendien wordt het pand een stuk duurzamer dan de huidige locatie. Het is bijvoorbeeld veel beter geïsoleerd en het hele pand wordt voorzien van led-verlichting.

Na de verhuizing ben je uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De Witte Smid kijkt er naar uit je te verwelkomen in ons nieuwe pand.

TERUG NAAR BOVEN