• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS VEETRAILER

Gebruikte veetrailer

Tweedehands Veetrailer - Gebruikte Veetrailer

 

Voor een veehandelaar die wekelijks met de beesten naar de veemarkt gaat om ze te verhandelen of om wat anders weer te kopen is een goede veetrailer noodzaak maar door het vele gebruik slijten de onderdelen en is na een aantal jaren de veewagen gewoon op.

 

Dan komt men voor de keuze om of een nieuwe veetrailer te kopen of om een goede tweedehands veetrailer aan te schaffen die nog jaren mee kan. Als men dan heeft besloten om een gebruikte veetrailer u er wel zeker van zijn dat u een goede aankoop heeft gedaan.

 

Van een particulier kopen kan maar dan heeft u er geen 3 maanden volledige garantie bij en deze garantie krijgt u wel bij de aankoop van een gebruikte veetrailer van De Witte Smid. De voordelen spreken voor zich want u heeft een goedkopere veetrailer met 3 maanden volledige garantie wat u zekerheid bied. Want als er al gebreken zouden zijn met de bij gekochte tweedehands veetrailer dan duurt het echt geen 3 maanden om daarachter te komen.

 

Deze veetrailer (foto rechts boven) hebben wij ten tijde van dit schrijven van deze pagina als tweedehands te koop. De veetrailer heeft een vloer met aluminium traanplaat en de opbouw is tevens van aluminium met ventilatie op 80 en 180cm. De achterklep, tevens van aluminium heeft aluminium klimlatten en de bovenklep heeft een gasveer. Wegzijde zijn 2 halve verzorgingsdeuren en bermzijde heeft een doorloopklep met gasveren. De gebruikte veetrailer is zeer compleet en is dus een leuke aanwinst voor elke veehandelaar.

 

Ook deze schamelwagen veetrailer (foto rechts onder) hebben wij ten tijde van het maken van deze pagina in de aanbieding. De veetrailer heeft eenaluminium opbouw met een plat lichtdoorlatend dak en ventilatie op 80 en 170cm. Aan de bermzijde vooraan een verzorgingsdeur en aan de wegzijde in het midden een kleine verzorgingsdeur. Voorziening voor een dubbele laadvloer, een hardhouten vloer en opdrijfhekjes achter. Een tussenhek en verstelbare borstboom en een verlaagd chassis met 155/70-12" wielen. De achterklep-deur is een systeem met gasveren en rollen.

 

Voor ons actuele tweedehands veetrailer aanbod klikt u nu op de rechter knop of klik hier voor een overzicht van alle occasions.

Tweedehands veetrailer
Een gebruikte veetrailer

Gebruikte veetrailer aanbod

 

 

 
<
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019