• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS AUTOTRANSPORTER

Gebruikte autotransporters

Tweedehands Autotransporter - Gebruikte Autotransporter

 

Als autohandelaar of garagebedrijf kun je gewoon niet zonder een goede autotransporter waarbij je ook nog eens de keuze moet maken tussen een kantelbare autotransporter of een niet kantelbare autotransporter.

 

Voor diegene die het verschil niet weten, een kantelbare autotransporter kan de vloer laten hellen zodat een auto er zo op kan rijden en een niet kantelbare autotransporter werkt altijd met oprijplaten.

 

Als dan een nieuwe autotransporter qua budget er net niet even in zit dan is een tweedehands autotransporter het meest voor de hand liggend. Een tweedehands autotransporter heeft het voordeel dat een groot gedeelte van nieuwwaarde al is afgeschreven door de eerste eigenaar en daar profiteert u van als tweede eigenaar bijvoorbeeld.

 

Maar waar koop je het beste een degelijke tweedehands autotransporter, particulier of toch bij een dealer zoals ons? Als u weet dat alle gebruikte autotransporters die wijaanbieden eerst door ons gekeurd worden en dat u er 3 maanden volledige garantie bij krijgt dan is dat wel een goede reden om toch bij een dealer zoals ons te kopen. Tevens weet u bij de dealer de afkomst van de autotransporter, iets wat u bij een particulier via het internet maar moet afwachten.

 

Deze kantelbare autotransporter (foto rechts boven) hebben wij een tijdje geleden verkocht via onze tweedehands shop. Dit type autotransporter is hydraulisch kantelbaar door middel van een handpomp en voorzien van een doorlopende achterklep.


Een lage laadvloer met 155/70 R12C wielen, een V-dissel met een opklapbaar neuswiel, handlier met liersteun gemonteerd, positielampen op pendel achterzijde en 2 Traanplaat banen op de vloer maken deze kantelbare autotransporter compleet.

 

Ook overjarige autotransporters kunt u vinden in onze tweedehands shop zoals deze Anssems Multitransporter die na plaatsing ook al aardig snel een nieuwe eigenaar heeft gevonden.

 

Deze transporter (foto recht onder) heeft de laadvloer tussen de wielen en een aluminium vloer met een 18 cm. hoge aluminium rand. Voor- en achterbord zijn uitneembaar en de wielen zijn 185/70R13 en de laadvloerhoogte is circa. 54 cm. Twee aluminium oprijplanken + opberglade onder de vloer en handlier links- en rechtsvoor verstelbaar. Voor ons actuele tweedehands autotransporter aanbod klikt u nu op de rechter knop

of klik hier voor een overzicht van alle occasions.

kantelbare gebruikte autotransporter

Gebruikte autotransporters

 

 

 

 

 
<
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019