Open Dag De Witte Smid Warnsveld 26 November

Na maanden van verbouwen opent De Witte Smid in Warnsveld opnieuw haar deuren. De aanhangwagenspecialist, gevestigd aan de doorgaande weg tussen Warnsveld en Lochem, heeft een flinke make-over ondergaan. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf, dat inmiddels een indrukwekkende 102 jaar bestaat, is niet alleen een begrip in de regio voor alles wat met aanhangwagens en trailers te maken heeft. Het blijkt ook een vaste waarde in het straatbeeld voor de vele voorbijgangers die dagelijks over de Lochemseweg rijden.

Jan Koop, eigenaar De Witte Smid: “We hebben heel wat nieuwsgierige automobilisten voorbij zien komen in de afgelopen maanden! Er is dan een flinke moderniseringsslag gemaakt. In oktober 2021 werden de entree, het winkelgedeelte en de oude hal binnen enkele dagen gesloopt om ze vervolgens een stuk ruimer en moderner op te zetten. Het vooraanzicht past nu veel beter bij de omvang die het bedrijf inmiddels heeft. Daarnaast is het magazijn van een gesloten naar een open indeling gegaan, zodat bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat we in huis hebben. Een grote voorraad in aanhangwagens, trailers én alle denkbare onderdelen.

De werkzaamheden zijn tijdens de verbouwing overigens gewoon doorgegaan vanuit het oude kantoor in het naastgelegen pand. De klanten hebben er nauwelijks iets van gemerkt. Sterker nog, de klanten van het eerste uur konden de ‘trip down memory lane’ bij binnenkomst in het oude kantoor wel waarderen.”

Door de zachte winter kon er lekker worden doorgewerkt, al zorgde het landelijke personeelsgebrek alsnog voor enige vertraging. De beoogde einddatum in de zomer van 2022 werd dan ook net niet gehaald. Maar gelukkig kon er begin oktober dan toch verhuisd worden. En nu is het tijd voor een feestelijke opening! Nieuwsgierig hoe het is geworden? Kom dan gerust langs om een kijkje te nemen. De open dag vindt plaats op 26 november van 10.00 tot 16.00 uur aan de Lochemseweg 26 in Warnsveld. 

De Witte Smid Warnsveld


TERUG NAAR BOVEN