Constructiebankwerker/lasser - Raalte

Ben jij een constructiebankwerker/lasser die enthousiast wordt van maatwerk en uitdagende projecten? Wil je graag werken aan unieke ontwerpen voor diverse klanten? Zoek je een plek waar je samenwerkt in een klein en gezellig team, waar je echt je vakmanschap kunt laten zien? Dan is de functie bij De Witte Smid in Raalte wellicht iets voor jou!


Wat houdt de functie in?

Als constructiebankwerker/lasser ga je zelfstandig aan de slag met het samenstellen en lassen van chassis en carrosserieën van verschillende soorten aanhangwagens tot 3500 kg. Denk hierbij aan autotransporters, tridems, schaftwagens, transportwagens, veetrailers en koeienwagens. Daarnaast bouw je lichte vrachtwagens op volgens de specifieke wensen van de klant.

Je hebt technisch inzicht en creativiteit om hoogwaardige producten te maken. Aan de hand van voorbeelden of foto's kun je aanhangwagens lassen en samenstellen. Bij De Witte Smid werk je niet met standaard modellen, maar juist met klantspecifieke opdrachten. Als vakman met ervaring maak je elk product uniek en houd je van afwisseling en uitdaging in je werk.

Je maakt deel uit van een klein team in de vestiging Raalte. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, jij bent flexibel, oplossingsgericht en hebt oog voor het eindproduct.


Over De Witte Smid in Raalte

De Witte Smid in Raalte is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van aanhangwagens en truckopbouw. Daarnaast produceren we op maat gemaakte speciaalbouw aanhangwagens en lichte vrachtwagens voor onze klanten.


Wat verwachten we van jou?

- Je hebt uitgebreide kennis en ervaring in carrosserie en het lassen van onderstellen.
- Je bezit de benodigde lasdiploma’s.
- Technisch inzicht is voor jou vanzelfsprekend.
- Je werkt nauwkeurig en kunt goed samenwerken.
- Flexibiliteit is voor jou geen probleem.


Wat bieden we jou?

- Een gevarieerde functie binnen een no-nonsense bedrijf.
- Werken in een klein team met een vaste werkplek.
- Salaris volgens cao klein metaal.
- Prettige werksfeer.
- Mogelijkheid tot een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.


Interesse of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met:
De Witte Smid BV
T.a.v. Jan-Willem of Suzan Koop
Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 – 43 12 04
Email: info@wittesmid.nl


TERUG NAAR BOVEN