• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS TANDEMASSER

Gebruikte tandemasser

Tweedehands Tandemasser - Gebruikte Tandemasser

 

Een tandemasser aanhangwagen is 1 van de meest verkochte en gebruikte aanhangwagens in Nederland. Er is een toenemende vraag naar zowel open tandemassers als gesloten tandemassers waarbij het toekomstig gebruikt en de te vervoeren materialen bepaald of met een open of gesloten versie wil aanschaffen.

 

Naast de vraag naar nieuwe tandemassers is er ook een sterke vraag naar gebruikte tandemassers omdat niet iedereen het budget heeft voor een nieuwe tandemasser of men zoekt gewoon een koopje.

 

Wij hebben zeer veel koopjes in onze tweedehands tandemasser rubriek en ons aanbod wisselt dan ook zeer sterk want er zijn veel mensen naar op zoek. (Goed en goedkoop past iedereen)

 

Maar waarom een gebruikte tandemasser bij ons kopen als een particulier ook kan hoor ik veel mensen zeggen. Voordat wij een aanhangwagen aanbieden in onze shop is deze door ons  gekeurd en bij aankoop krijgt u er drie maanden volledige garantie bij. Net als met een tweedehands auto kopen weet u pas later wat u heeft gekocht en een particulier zal u geen garantie geven op een aanhangwagen. Wij doen dit wel, en daarom ook voor een tweedehands tandemasser aanhangwagen gaat u naar De Witte Smid, uw aanhangwagen dealer.

Deze Saris tandemasser hebben wij ten tijde van het schrijven van deze pagina in de aanbieding.

 

Deze gebruikte tandemasser (foto rechts boven) heeft bruin houten borden met een kunststof toplaag, een voorrek en bindreling, een aluminium oprijklep van 165 cm. lang en voorzien van afstempelbeugels. 12 Volt verlichting, 7-polig stekker, V-dissel met neuswiel en14" wielen, 8ply banden, 185R14C. Gebruikt maar ziet er uit als nieuw !!

 

Deze gebruikte tandemasser (foto rechts onder) hebben wij ten tijde van het schrijven van deze pagina ook in onze tweedehands shop. Deze Tandemasser heeft 35 cm. houtenzijwanden, kleur grijs met reling, een houten vloer,voorrek, neerklapbaar achterbord en een zwaar opklapbaar neuswiel. Een zeer degelijke tweedehands tandemasser voor een stuk lagere prijs dan wat een nieuwe zou kosten.

 

Voor ons actuele tweedehands autotransporter aanbod kunt u nu verder klikken op 1 van de 2 knoppen recht of klik hier voor alle occasions.

Tweedehands Tandemasser
Gebruikte tandemasser

Gebruikte open tandemassers

 

Gesloten tweedehands enkel en tandemassers

 
<
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019