• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS MOTORTRAILER

Gebruikte motortrailer

Tweedehands Motortrailer - Gebruikte Motortrailer

 

Als je op vakantie gaat en de motor moet mee dan is er een vervoersprobleem. Je kunt op de motor naar je bestemming rijden maar dan is er minder ruimte voor je bagage. Als je met de auto gaat dan is er wel ruimte voor je bagage maar kan je motor weer niet mee.

 

Een oplossing is met meerdere bestuurders (auto + motor) gaan rijden naar de vakantiebestemming of een motortrailer aanschaffen zodat de motor achter te auto getrokken kan worden. Met deze laatste oplossing bespaar je tevens op de brandstof kosten als zijn deze minder van belang in deze.

 

Een motortrailer wordt ook vaak gebruikt om met een crossmotor naar het cross terrein te gaan als de crossmotor zelf geen kenteken heeft en dus niet op de openbare weg mag komen. Tevens kunnen er dan meerdere motoren worden vervoerd, afhankelijk van het type motortrailer, wat alles nog interessanter maakt.

 

Afhankelijk van het te besteden budget zal een nieuwe motortrailer of een tweedehands motortrailer

voor u een oplossing zijn. Als u dan voor u zelf besloten heeft dat het een tweedehands motortrailer wordt dan is het goed om te weten dat bij ons alle gebruikte motortrailers eerst  gekeurd worden alvorens ze in de verkoop gaan en dat u er bij aankoop 3 maanden garantie bij krijgt.

 

Deze professionele motortrailer (foto rechts boven) hebben wij ten tijde van het schrijven van deze pagina in onze shop. Het is een 2 goots motortrailer met een aluminium oprijplank en een aluminium traanplaat vloer (geheel dicht). Voorzien van veel bevestiging punten om de motoren goed mee vast te zetten. Er is een reservewiel aan de voorzijde gemonteerd en verder is deze gebruikte motortrailer voorzien van een neuswiel in een klem en een 13-polige Jeager stekker.

 

Ook deze tweedehands motortrailer (foto rechts onder) hebben we ten tijde van het maken van deze pagina in de aanbieding. De motortrailer is volledig op de grond te laten zakken door gebruik van een luchtveersysteem. De motortrailer is een ongeremde uitvoering met 1 motorgoot, ca. 225 cm. lang, met 16.5x6.5-8 wielen en een reservewiel. Diverse vastzetogen, mistachterlicht ingebouwd, RVS nummerplaatklemmen, 7-polige stekker. Deze motortrailer is opklapbaar en makkelijk op te bergen.

 

Voor ons actuele tweedehands machinetransporteraanbod klikt u nu op de rechter knop of klik hier voor een overzicht van alle occasions.

tweedehands motortrailer
gebruikte motortrailer

Tweedehands Motortrailers

 
<
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019