• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

AANHANGWAGEN ONDERHOUD MET OOG OP UW VEILIGHEID

Inspectie groepen
De Witte Smid staat sinds jaar en dag bekend als een vertrouwd adres en specialist in aanhangwagens. Dat geldt voor de verkoop van alle typen nieuwe wagens en voor deskundig onderhoud.

 

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen of paardentrailer en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen/paardentrailer ervoor dat

u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen of paardentrailer kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Onderhoud daarom uw aanhangwagen/ paardentrailer regelmatig.

 

Wat is de DWS-onderhoudsbeurt? Een DWS-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen/paardentrailer.

Bij de DWS-onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:
 • Remmen
 • Opbouw
 • Banden
 • Assen en chassis
 • Verlichting
 • Bodem

BEWIJS VAN GOED ONDERHOUD!

Ons keurmerk
De conditie van uw aanhangwagen/paardentrailer wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Wist u dat wij als aanhangwagenbedrijf vanzelfsprekend garantie geven op de verrichte werkzaamheden tijdens de DWS-onderhoudsbeurt?

 

Voorkom boetes! De politie controleert veel en grondig op het gebruik van aanhangwagens en paardentrailers. De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen afgelopen jaren werden uitgedeeld, konden met een DWS-onderhoudsbeurt voorkomen worden:

 • Breekkabel niet aanwezig of verkeerd gebruikt
 • Hulpkoppeling niet aanwezig of verkeerd gebruikt
 • Banden te oud of te weinig draagvermogen
 • Versleten lagers
 • Remmen niet in orde
 • Verlichting niet in orde

REGULIERE ONDERHOUDSBEURTEN

Monteur onderhoudsbeurt
De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf verzorgd. Onze werkplaatsen zijn er op ingericht om snel en vakkundig uw aanhangwagen te repareren. Alle reparaties worden volgens de erkende richtlijnen uitgevoerd.

 

Onze monteurs hebben zich door de jaren heen verder gespecialiseerd en volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van aanhangwagens.

 

DWS-ONDERHOUDSBEURT

Monteur onderhoudsbeurt
Bij een DWS-onderhoudsbeurt controleren we alle punten die hierboven zijn benoemd. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de klant.

 

We zorgen er altijd voor dat uw aanhangwagen op en top in orde is en veilig de weg op kan. Op al onze onderhouds- en garantiebeurten geldt drie maanden garantie. Zo staat u nooit voor onplezierige verrassingen.

 

JAARLIJKS ONDERHOUD - ONS ADVIES

Wij adviseren u om jaarlijks of om de twee jaar, afhankelijk van het gebruik, een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen of trailer uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt kunt u een afspraak maken bij de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grote problemen die u veel meer geld kosten.

Wij lossen het op. De Witte Smid maakt het u nog gemakkelijker. Stel dat het onderhoud plaats vindt op een moment dat u uw aanhangwagen eigenlijk niet kunt missen. Of u hebt geen tijd om de wagen weg te brengen. Daar hebben we prima oplossingen voor.

Vervangende aanhangwagen. U mag op de dag van onderhoud een aanhangwagen van ons lenen. Indien mogelijk krijgt u hetzelfde type wagen mee dat u zelf heeft.

Haal- en brengservice. Wij halen uw aanhangwagen op voor onderhoud en brengen deze in overleg weer terug. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding.

Service op locatie. Wij kunnen ook naar u toe komen met onze speciaal ingerichte mobiele werkplaats.

 

Het uitstellen van het onderhoud van uw aanhangwagen of trailer is niet verstandig. Neem dus vandaag nog contact op met de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag.

DE MOBIELE WERKLAATS VAN DE WITTE SMID
Foto's mobiele werkplaats

Bespaar u de tijd, moeite en kosten om uw aanhangwagens te verplaatsen. Profiteer van de mobiele werkplaats van De Witte Smid. Voortaan kunt u uw aanhangwagens op elke locatie laten onderhouden. Service en kwaliteit waar en wanneer u wilt. Deskundige monteurs repareren direct en voeren zelfs DWS keuringen bij u uit. Alle wagens kunnen in één keer worden nagekeken.

 

Service en kwaliteit die u van ons gewend bent. De voorrijkosten bedragen € 45,-.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact op nemen op telefoonnummer 0575 - 43 12 04. Kijk ook op reparatie op locatie.nl.

Mobiele werkplaats van De Witte Smid

Mobiele werkplaats van De Witte Smid

Onderdelen in de Mobiele werkplaats

Oplegger mobiele werkplaats

AANHANGWAGEN ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Foto magazijn
Onderdelen en accessoires voor aanhangwagens worden overigens ook los verkocht. Op deze manier kunt u zelf de nodige aanpassings- of reparatie-werkzaamheden verrichten.

 

Van een koppelingsslot tot remvoering, gangbare onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dus ook als u zelf wilt sleutelen kunt u bij De Witte Smid terecht.

 
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019