• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

DE WITTE SMID BEDRIJFSHISTORIE EN HEDEN

Ons Bedrijfslogo
De Witte Smid - toen en nu

In het jaar 1920 is De Witte Smid als bedrijf opgestart. Het bedrijf begon als een echte landbouwsmederij dat paarden van nieuw hoefbeslag voorzag tot het repareren van alle soorten landbouwwerktuigen.

 

Bij iedere generatie specialiseerde het bedrijf zich meer en meer. Zo voorzag de tweede generatie de landbouwers van aanhangwagens voor hun paarden en later ook voor hun tractoren. De derde generatie specialiseerde zich helemaal in het leveren van aanhangers met al hun toepassingen en mogelijkheden.

Compleet aanbod uit vele merken

De Witte Smid is dealer van een groot aantal leveranciers, ieder met een eigen specifiek productaanbod. Uit voorraad leverbaar zijn aanhangers van Saris, Atec, Henra, Wico (Witte Smid) en Pega. Namen die borg staan voor een compleet aanbod en samen

een passend antwoord bieden op vrijwel iedere vraag. En heeft u specifieke wensen dan is er uiteraard ook de mogelijkheid maatwerk te laten verrichten.

Vestigingen

De Witte Smid bestaat inmiddels uit vijf vestigingen, te weten Warnsveld (bij Zutphen), Hengelo, Arnhem, Raalte, Arnhem en Aalten. Ondanks dat De Witte Smid gevestigd is in het oosten van het land reikt ons klantenbestand tot ver over de grenzen van Oost Nederland. Steeds meer klanten worden zich er van bewust dat je een aanhangwagen koopt en daarbij een leverancier zoekt waarop je kunt terugvallen indien er zich problemen voor doen. De Witte Smid onderhoudt sinds lange tijd uitstekende contacten met leveranciers, zodat wij garant staan voor service en kwaliteit.

Opbouw, onderhoud en reparatie

De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf verzorgd. Ook onderhoudscontracten zijn mogelijk. De veiligheidsaspecten staan daarbij boven aan de lijst. De keuring wordt volgens erkende richtlijnen uitgevoerd. Onderdelen worden overigens ook los verkocht uit ons grote onderdelen- en accessoiremagazijn, zodat u zelf de nodige aanpassingen en/of reparaties kunt verrichten. Dus zelfbouwers kunnen terecht bij De Witte Smid.

 
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019